I've got a menu/scripting problem!

Talk about HTML resources, styles etc.
Post Reply
DutchDisturbed
web counter beginner
Posts: 4
Joined: Sat May 29, 2004 7:21 pm

I've got a menu/scripting problem!

Post by DutchDisturbed » Sat May 29, 2004 7:39 pm

Eej guys! I've got some problems with my site! Thanks to grelmar some are solved but I'm stuck with a menu. I found a menu and used it for my site after altering it. Apperently it's a VB script and not supported by every browser, or lets say anything but IE. The thing I want is some kind of table and when you click on the main topic, like interactive, you get something dropped down with the subjects belonging to that group.
as shown as my site http://members.lycos.nl/banddisturbed/

Code: Select all

<Script Language="VBscript"> 

<!-- 

Option Explicit 

DIM menuID,menuObj,cellBk 

SUB ShowHide(menuID) 

menuObj = "Link" & menuID 

cellbk = "Head" & menuID            

      

if document.all.item(menuObj).className = "LINKSON" then    'IF MENU OPEN THEN CLOSE 

document.all.item(menuObj).className = "LINKSOFF" 

document.all.item(cellBk).style.backgroundColor = "#000000"   ' SET CELL BACKGROUND COLOUR BLACK            

document.all.item(cellBk).style.Color = "#FFFFFF"  ' SET FONT COLOUR WHITE 


      ELSE 

      document.all.item(menuObj).className = "LINKSON"               ' OPEN MENU    

      document.all.item(cellBk).style.backgroundColor = "#CCCCCC"  ' SET CELL BACKGROUND COLOUR GREY            

     document.all.item(cellBk).style.color = "#000000"  ' SET FONT COLOUR BLACK 

      

     END IF 

      END SUB 

      --> 

      </Script>
this is the script I'm using currently. Could someone get it into javascript or something else that is compatible with most browsers?
Thanx in advances!
Youri
Last edited by DutchDisturbed on Tue Jun 01, 2004 4:16 am, edited 1 time in total.

User avatar
Ron
bean counter
Posts: 84
Joined: Mon May 10, 2004 7:30 pm

Post by Ron » Sun May 30, 2004 7:44 am

i think u should go to another site, with the same effect. then look at their source code. and see ur mistake.

sorry cant be more help.

ron

DutchDisturbed
web counter beginner
Posts: 4
Joined: Sat May 29, 2004 7:21 pm

Post by DutchDisturbed » Sun May 30, 2004 11:52 am

well. i didn't make any mistakes :p, but i used the wrong scripting language. So the thing that needs to be done is changing the VB commands for javascript i guess, but i wouldn't know how to do that. i saw just one that did the same thing, but that was only with text an when I tried to fit that in my table it didn't work at all.

DutchDisturbed
web counter beginner
Posts: 4
Joined: Sat May 29, 2004 7:21 pm

Post by DutchDisturbed » Mon May 31, 2004 3:26 pm

I hope I've solved the problem....
Could anyone with another browser then IE check my site?
It's mostly about the menu, just to see if its working. it looks good now in IE and I think that it should be good now.
Also see what the commercial is doing, because I've tried to let that appear in only one frame instead of all. And if you have a pop-up.
Thanks in advances!

User avatar
grelmar
Human Abacus
Posts: 474
Joined: Fri Dec 26, 2003 3:18 am
Location: Calgary, Alberta, Canada
Contact:

Post by grelmar » Mon May 31, 2004 7:06 pm

Still no go in Moz or IE.

DutchDisturbed
web counter beginner
Posts: 4
Joined: Sat May 29, 2004 7:21 pm

Post by DutchDisturbed » Tue Jun 01, 2004 4:14 am

ow the link isn't working i guess... because at my pc it works at IE defenitely!

edit: perhaps its good to post the real link
http://members.lycos.nl/banddisturbed/

hostivo
tabulator
Posts: 13
Joined: Tue Aug 10, 2004 4:44 pm

Post by hostivo » Thu Aug 12, 2004 12:54 am

Link works for me.

Post Reply